Cum te putem ajuta? 

Poți să arunci o privire la întrebările noastre frecvente.

Despre RADUAL HOME

Cine sintem noi?

Am creat RADUAL HOME pentru a-ți oferi emoții –  plăcerea atingerii, bucuria somnului, surpriza celei mai pozitive experiențe de cumpărare. Dorința de a așterne pe patul tău un produs perfect ne motivează zilnic. Lenjeriile noastre îți vor oferi răsfățul nopților mai tandre și dimineților mai lungi. Am ales stofa cu renume mondial pentru a crea un produs calitativ și sustenabil, care să-ți transforme dormitorul într-un sanctuar al frumosului și confortului. Detalii pe pagina Despre noi.

Vreau să devin partenerul tău.
Îți mulțumim pentru încrederea acordată de a deveni parteneri. Pentru mai multe detalii contactează-ne pe e-mail: [email protected]
Vreau să mă dezabonez de la newsletter
Te rog sa ne scrii un e-mail la adresa: [email protected] cu mențiunea că dorești să te dezabonezi de la newsletter. În cel mai scurt timp colegii noștri vor face modificările.

Plăți

Ce metode de plată aveți disponibile?
Produsele comandate pot fi achitate utilizând următoarele metode de plată:

  • Cu orice card bancar prin intermediul partenerului MobilPay. Plățile cu card sunt procesate prin MobilPay și sunt securizate prin folosirea 3D Secure System și conexiuni incriptate.
  • Poți plăti pînă la 3 rate fără dobândă folosind următoarele carduri de cumpărături: Alpha Bank, BCR, BT Transilvania, Card Avantaj, Bonus Card.
  • Ramburs direct la curier, la primirea coletului, valabil pe teritoriul României.
  • Prin transfer bancar, în contul RO79BTRLRONCRT0473841101 deschis pe numele Radual Home SRL la Banca Transilvania. Comisioanele bancare aferente transferului, vor fi achitate de către Cumpărător.
Plata mea este securizată?
Plățile cu card sunt procesate prin MobilPay și sunt securizate prin folosirea 3D Secure System și conexiuni incriptate.
Cînd primesc contravaloarea comenzii de la data returului?
Îți vom înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii returului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea sumelor este conditionată de recepționarea produselor care au făcut obiectul vânzării. Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar în contul indicat de către tine în calitate de cumpărător, specificat în format IBAN.

Contul tău și comenzi

Cum mă autentific în contul meu?
În dreptul paginii principale, Intră în cont sau poți accesa de aici. Trebuie să introduci adresa ta de e-mail cu care te ai înregistrat și parola pe care ai setat-o în momentul înregistrării contului.
Cum anulez comanda mea?
Dacă din motive necunoscute nu ai reușit să faci plata cu cardul, poți să încerci din nou să efectuezi plata din contul tău în categoria Comenzi. Dacă totuși vrei să renunți la comanda, poți să anulezi din contul tău, iar daca opțiunea de anulare nu este disponibilă, te rog să ne scrii un e-mail la adresa: [email protected]
Cum modific parola?
Poți schimba parola direct din Contul tău în secțiunea Detalii Cont. Iar dacă ai uitat parola de logare poți folosi opțiunea Ai uitat parola.

Livrare și retur

Cît costă livrarea?
Noi ne obligăm să-ți expediem produsele noastre în sistem de curierat door-to-door către tine prin serviciile de curierat partenere FanCourier sau UrgentCargus în România. Dacă faci o comandă cu valoare mai mică de 600 RON, atunci plata pentru livrare va fi de 30 RON. Pentru comenzi mai mari de 600 RON, livrarea este gratuită. În perioada în care produsele sunt vândute cu reduceri, se aplică taxa de livrare de 30 RON indiferent de suma comenzii.
Vreau să returnez un produs
Ne bucurăm că ai ales produsele Radual Home. Însă, dacă experiența de cumpărare nu a fost pe măsura așteptărilor tale, poți returna produsul în termen de 30 zile calendaristice de la primirea acestuia.

Este important să te atenționăm că nu pot fi returnate produse care au fost folosite, spălate, deteriorate din cauza nerespectării instrucțiunilor de îngrijire sau din alte motive. Produsele urmează a fi returnate în ambalajul original, nedeteriorat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumpărătorului.

Pentru mai multe detalii, te încurajăm să consulți secțiunea Termeni și Condiții sau să ne scrii pe adresa de e-mail [email protected]