Am creat RADUAL HOME pentru a-ți oferi emoții – plăcerea atingerii, bucuria somnului, surpriza transformării dormitorului tău într-unul sofisticat, care este continuu o sursă de inspirație, energie și deconectare.
Lenjeriile, cuverturile și pernele noastre decorative îți vor oferi răsfățul nopților mai tandre și dimineților mai lungi. Dorința de a așterne pe patul tău un produs perfect ne motivează zilnic, iar misiunea noastră rămâne mereu aceeași – sustenabilitate, fibre naturale și dimineți mai însorite!
We remain Radually yours
Țesături cu renume mondial
Folosim doar cele mai selecte materiale:
Inul din care confecționăm produsele noastre este țesut din ață de origine franceză și prelucrat în tehnica ”stone-washing” pentru un plus de finețe.
Bumbacul este redefinit  în diverse interpretări : în combinație cu fire de cașmir, în melanj cu satinul sau țesut în tehnica percale pentru o senzație de răcoare crocantă.
Produs sustenabil, conform cu standardele internaționale de calitate
Design-ul produselor noastre este conceput în România și materializat în Portugalia – lider european în domeniul textilelor pentru casă. ”Made in Portugal” este un echivalent al calității și fiabilității și o garanție a faptului că produsul a fost creat într-un mediu responsabil din punct de vedere social și ecologic.
Produsele noastre sunt certificate GOTS (Global Organic Textile Standard) și OEKO-TEX Standard 100.
Design minimalist și detalii care fac diferența
Creăm colecții ale căror stil minimalist este îmbogățit de texturi subtile, culori bogate și detalii rafinate. Rezultatul este un dormitor sofisticat, care devine o sursă de inspirație, energie și deconectare.
Fericirea ta este prioritatea noastră
Ne propunem să-ți oferim o experiență de cumpărare pozitivă, livrare rapidă, satisfacția alegerii unor produse de calitate, la un preț echitabil.
Manifesto

Să ne strângă în brațe clienții mulțumiți de produsele noastre, precum își strâng perna preferată în somn