CADOU DE CASĂ NOUĂ: Esti în căutarea unui dar inedit? Dacă NU vrei să fie ceva tipic, uite AICI câteva idei cu totul DEOSEBITE!

Share


Cuprins: 

1. Cele mai deosebite cadouri de casă nouă pentru membrii familiei

  • Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor
  • Ce cadouri să oferi finilor sau nașilor pentru casă nouă
  • Ce cadou poți duce de casă nouă pentru frați

2. Cu ce cadou să-ți surprinzi prietenii dragi sufletului la noua lor casă?

3. Idei de cadouri pentru casa nouă în situații deosebite
Emoțiile și bucuria însoțită de schimbarea domiciliului pot fi întrecute doar de entuziasmul și sentimentul de împlinire pe care îl simte orice persoană odată ce pășește în noul loc pe care îl va numi “acasă”. Mulți dintre noi putem empatiza cu aceste sentimente, indiferent  că suntem tineri cu planuri mari pentru prima casă, prieteni de neprețuit alături de următorul pas din lista de realizări ale celor dragi sau părinți iubitori de copii ce-și doresc acel loc doar al lor. O nouă casă înseamnă o realizare, înseamnă motivul pentru care multe gânduri și frământări au avut loc de-a lungul nopților nedormite. Fie de stres și dorințe de mai bine sau ani de agoniseală pentru un vis măreț.  Dar, din fericire, toate aceste sentimente se sfârșesc, odată ce persoana dragă ajunge să se numească „proprietar”. O astfel de realizare nu trebuie cinstită și aclamată pur și simplu, astfel, cadourile generice pălesc, fără să transmită în totalitate sentimentele de apreciere și bucurie pe care le simțim față de aceste persoane speciale. Este evident că pentru oamenii cu adevărat distinși din viața noastră vom oferi ceva care să ia forma tuturor sentimentelor de apreciere, dragoste, fericire împlinire sau grijă pe care le putem avea față de noii proprietari. Sentimente care prin produsele Radual Home, sunt dăruite ca un prim moment de răsfăț, mai ales în locul cel mai intim de odihnă, dormitorul.

Așadar, ia parte alături de noi într-o călătorie unde vei putea explora povestea fiecărui gând bun pe care îl poți dărui cu lenjeriile de pat, cuverturile și pernele decorative de lux, ideale acestui moment de mândrie:

1. Cele mai deosebite cadouri de casă nouă pentru membrii familiei

Darurile pentru membrii familiei sunt cele mai comune, soluția cea mai simplă și cu care rareori reușești să dezamăgești sau să dai greș, deoarece, în cele din urmă, nu darul propriu-zis este important, ci gestul, grija și atenția pe care un membru o manifestă față de celălalt. Știm bine că printre cadourile de casă nouă se pot număra tot felul de lucruri: de la electrocasnice, decorațiuni și unelte, până la animale de companie și clasicele pachete de îngrijire personală sau băuturi. 

Într-adevăr, astfel de soluții sunt rapide, eficiente și ușor de realizat. Dar, aici, la Radual Home, urmărim să îți aducem acea sclipire ingenioasă, împreună cu un sentiment de bunăvoie, prin care sperăm să-ți aduci aminte de faptul că persoanele cu adevărat distinse din viața noastră sunt cele mai îndreptățite să primească un cadou cu totul deosebit. Cu toate că membrii familiei sunt până la urmă cei care ne-au marcat existența și caracterul, considerăm că legăturile de sânge sau relația cu frații și surorile, dar și părinții, nu sunt singurele motive de a oferi un cadou deosebit pentru celebrarea noii locuințe. Chiar dacă nu suntem legați de sânge, poate că suntem printre cei ce au decis ca și pe prietenii apropiați să fie numiți familie, sub forma de nași sau fini.

Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor

Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor


Să fii părinte și să ai onoarea de a-ți vedea copilul mutat la propria casă este una dintre cele mai mai împliniri, fapt ce este incontestabil. Indiferent de realizările pe plan profesional sau meritele recunoscute de societate datorită caracterului și competențelor copiilor tăi, fără să mai ții cont de vârstă, cei care acum se numesc adulți la casa lor, mereu vor fi copiii față de care simți nemărginit să-ți manifești grija.

Tocmai de aceea, poți alege să oferi această dragoste parentală împletită atent în firul fin bumbac satinat și atent țesut în designul atipic, exclusivist al lenjeriei de pat Românești intitulată: Tuscan SUN 

Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor
Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor

Vezi AICI prețul și informații suplimentare

Imposibil să nu observi acum însăși atmosfera unui dormitor este dictată de către nuanțele aurii, completate de autoritatea și intimitatea pe care o oferă negrul prin contrastul său. Setul de lenjerie de pat Tuscan Sun este un cadou de casă nouă perfect pentru cei ce doresc un somn într-o atmosferă mistică ce îndeamnă la ambiție, eleganță, stil, performanță, dar și inspiră prin pasiune, dragoste și mulțumire față de lucrurile prin care viața ne supune încercării.

De partea cealaltă, pentru un cuplu ușor mai jovial, cu poftă de a trăi și pentru care viața de abia a început, La Vie en White ia forma tuturor dorințelor de bine, speranțelor sau inocenței și emoțiilor începutului de drum. 

Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor
Idei de cadouri pentru copiii proaspăt mutați la casa lor
Lenjerie de pat din bumbac organic La vie en white

Din bumbac crescut organic, în nuanțe de lapte proaspăt și atingeri de puf de păpădie, viața-n alb conturată de către aceste așternuturi reușesc să reflecte în cel mai sincer și delicat mod cu putință, unul dintre cele mai frumoase daruri oferite de către timp: tinerețea.

Vezi AICI prețuri, dimensiuni și conținutul pachetuluiCe cadouri să oferi finilor sau nașilor pentru casă nouă

Cuvertură din in – Pearl


Dacă în mod normal o cuvertură este un cadou standard și relativ obișnuit pentru celebrarea noii locuințe, pentru prietenii de suflet cărora le-ai devenit părinte spiritual, o atenție de primă calitate și un aspect inconfundabil este un indiciu perfect pentru un dar deosebit.

Cuvertură din in – Pearl


Confecționată din una dintre cele mai sustenabile fibre textile din lume, Inul se regăsește și în țesătura din care este alcătuită Cuvertura Pearl, ce nu doar că oferă un aspect premium oricărui dormitor cu care o asociezi, dar are și o serie de proprietăți extraordinare menite sa sporeasca relaxarea si sa imbunatateasca somnul.

AICI poți vedea cuvertura cât și mai multe specificații

Dacă cuvertura totuși nu este pe gustul tău, dar textura perlată și nuanța de bej reușesc mai mult să-ți satisfacă pretențiile, atunci ai posibilitatea să oferi stropi de lumină și voie bună prin Pernele Decorative Pearl cu aceleași specificații. Forma mai compact,  presărată cu accesorii atent alese din punctul de vedere al materialelor și al gamei cromatice, cu siguranță, va fi o adiție nemaipomenită în casa finilor sau nașilor deopotrivă.

Pernă decorativă din in – Pearl
Lenjerie de pat din In – Green Pearl
Pernă decorativă din in – Pearl


Poți accesa AICI produsul cât și toate informațiile adiționale

Aceste două elemente textile pentru dormitor sunt un cadou de casă nouă perfecte pentru oamenii ce sunt caracterizați de bun gust, rafinament, un suflet bun și care reprezinta un model este demn de urmat.

Ce cadou poți duce de casă nouă pentru frați


Precum părinții, probabil pentru mulți dintre noi, frații sau surorile au fost în egală măsură un factor decisiv în ceea ce privește dezvoltarea caracterului, fiind mereu persoanele care și-au devotat din timpul lor să aibă grijă de toate nevoile noastre. De asemenea, poate că ești chiar tu de partea cealaltă, unde timpul tău a fost valorificat prin grija pe care ai dovedit-o față de fratele sau surioara mai mică. 

Este foarte greu de definit și exemplificat legătura de sânge pe care o au oamenii între ei, mai ales atunci când „acasă” era același loc atât pentru tine cât și pentru frații tăi. Prilejul unei case noi, sau pur și simplu pentru schimbarea domiciliului permanent este un eveniment în sine, mai ales pentru cei care au visat încă de mici la acest moment.  

Lenjerie de pat din Cașmir și Bumbac – Tender Ocean


Etern, dincolo de orice orizont și aflat înaintea oricărui aventurier, este în primul rând oceanul. Care nu este doar o casă pentru cel ce a fost suficient de viteaz cât să cucerească valurile potrivnice scopurilor sale, dar și momentul în viață în care poate spune că a devenit matur și stăpân pe propriile forțe. Ca o metaforă pentru tăria de caracter, ambiție și consecvență, lenjeria de pat Tender Ocean aduce maturizarea într-o formă tandră de cașmir, dulce, lină și iubitoare ca o îmbrățișare într-o mare de bumbac. Dăruiește din inimă acest simbol al afecțiunii alături de care fratele sau sora ta să simtă dragostea și eterna legătură cu cel ce-l poate numi familie.

Lenjerie de pat din Cașmir și Bumbac – Tender Ocean


Aici găsești lenjeria de cașmir și bumbac Tender Ocean 


2. Cu ce cadou să-ți surprinzi prietenii dragi sufletului la noua lor casă?

Lenjerie de pat din In – Green Pearl


Uneori tindem a ne numi prietenii a doua familie, iar acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când cel mai bun prieten îți este cea mai apropiată ființă cu care ai onoarea să te înconjori. La Radual Home totul constă în grijă și atenție la ceea ce oamenii numesc legături mai presus de cuvinte. Credem că emoțiile profunde de dragoste și extaz cu toate că nu pot fi definite, pot fi reproduse și reamintite prin însăși răsfățul de a te scufunda în țesăturile noastre.

Cuvertură din in – Onyx


Aceste cadouri sunt cu totul speciale, atât în design cât și în calitate, iar tocmai de aceea, am decis ca persoanele pentru care astfel de produse sunt destinate să îndeplinească în egală măsură admirația și bucuria pe care le-o porți pentru acest pas în viață: Un nou loc numit „acasă”.


Cadou de casă nouă dacă prietenii tăi sunt un cuplu

Cadou de casă nouă dacă prietenii tăi sunt un cuplu


Mulți dintre noi avem în cercul de prieteni un cuplu care în ciuda sutelor de zile petrecute împreună, mereu îți lasă impresia că se cunosc de-o viață, prieteni alături de care am luat parte atât la clipele lor de bucurie, realizări, petreceri și bucurii, dar poate chiar și certuri, momentele de impas sau lacrimi de care ne amintim cu regret. Indiferent de ce cotituri au avut loc în astfel de povești, suntem mândrii că în cele din urmă, totul a culminat cu un… „Vrei să fii soția mea?”

Cu „da-ul” a venit ulterior și mutatul împreună, la propriul apartament sau casă, astfel, ai putea spune despre tine că acum ești prieten cu o familie, nu doar cu doi indivizi separați. Grija ta sau a voastră, dacă sunteți un grup mai mare, poate fi dăruită sub forma celui mai fin și mai drăgăstos cadou: Lenjeria de pat Green Pearl

Ce cadou poți duce de casă nouă pentru frați


În nuanțe calde și ușor desaturate, iubirea dintre două persoane și decizia de a petrece restul vieții împreună este într-adevăr un moment demn de un cadou care să ilustreze tocmai cât de neprețuiti sunt unul față de celălalt. Această lenjerie de pat se potrivește perfect cu Pernuțele Decorative și Cuvertura din aceeași gamă, astfel prin cadoul tău, ai ocazia să oferi acel context idilic ideal prin textura catifelată, dar și robustă din in pentru a asigura căldura celor mai dulci săruturi, finețea celor mai sincere îmbrățișări și calitatea celor mai trainice sentimente.

Lenjerie de pat din In – Green Pearl


Poți cumpăra lenjeria Green Pearl AICI


Cu ce poți să-ți surprinzi cel mai bun prieten care și-a cumpărat o nouă locuință

Cu ce poți să-ți surprinzi cel mai bun prieten care și-a cumpărat o nouă locuință


Probabil ai observat deja faptul că toate persoanele pentru care merită să oferi astfel de cadouri sunt speciale, persoane speciale în sinea lor, fără ca acea distincție să fie acordată prin simplul fapt că tu le ești prieten. Oamenii cu un caracter deosebit, cu o sensibilitate desăvârșită și obiceiuri inedite sunt destinația perfectă pentru un cadou format din acele milioane de gânduri bune, salutări cu căldură și mâini de ajutor întinse la greu. 

Cu ce poți să-ți surprinzi cel mai bun prieten care și-a cumpărat o nouă locuință

Fiecare particulă de praf de clar de lună din lenjeria de pat Moonlight Powder este special țesută cu fibre de din de calitate premium pentru a-i oferi acelui suflet drag un simbol al afecțiunii și bucuriei cu care este însoțită binemeritatul „Felicitări!!!” Astfel, pentru o fire boemă, amatoare de lucruri fine și de calitate, cel mai frumos omagiu pentru prietenia voastră, cu ocazia noii locuințe, este o lenjerie de pat premium din material sustenabil de cea mai bună calitate.

Lenjerie de pat din In – Moonlight Powder


Poți înfrumuseța cu Moonlight Powder noul sanctuar al prietenului tău AICI

Dacă însă bugetul tău și al prietenilor tăi este mai restrâns, există oricând posibilitatea de a-i oferi o clipă de solitudine în propriile gânduri cu cea mai misterioasă dintre cuverturi: Onyx. De-un negru elegant și galant, acest accesoriu pentru dormitor reușește să surprindă perfect acele gusturi deosebite și ușor pretențioase ale oricărui prieten special.

Cuvertură din in – Onyx
Cuvertură din in – Onyx

Găsești cuvertura Onyx chiar aici 


Darul perfect pentru momentul în care prietena cea mai bună s-a mutat într-o nouă casă

Cuvertură din in – Cream


O iubești, o admiri, te inspiră și îți este alături în orice clipă a vieții care-i necesită sfatul, susținerea, emoțiile și gândurile de neuitat. La fel cum și ea ți-a ținut propria-i mână în loc de treaptă atunci când tu ai avut de urcat, acum este momentul ca tu să fii persoana care oferă un dar din mulțumire și apreciere faptului că acea persoană dragă este acum la propria sa casă. 

Lenjerie de pat din Bumbac Organic – La Vie en White


Oferă-i celei mai bune prietene o baie într-o cremă de amintiri, mulțumiri și acei mii de pupici după fiecare rămas bun. Acum ai ocazia să-i surprinzi toate acele mofturi și gusturi pretențioase pe care până acum le-ai considerat un lux prin dăruirea unei cuverturi de pat de lux din in… Cream

Cuvertură din in – Cream

Poți să te lași inspirată chiar și tu de cuvertura Cream AICI

Dacă nu, ai de asemenea varianta să-i elevezi simțurile cu un model diferit, un model care se va potrivi perfect cu expresia „cu capul în nori” deoarece, datorită lui Checkmate prietena ta mereu va avea ceva de care să se prindă în orice reverie.

Cuvertură din cașmir și bumbac – Checkmate
Cuvertură din cașmir și bumbac – Checkmate

Poți să prinzi și tu acest norișor plin cu gânduri bune direct de AICI


Idei de cadouri pentru casa nouă în situații deosebite

Idei de cadouri pentru casa nouă în situații deosebite


Gesturile și atențiile mici chiar și față de necunoscuți sunt una dintre cele mai sigure căi care îți pot asigura construirea unor noi relații sociale cât și îmbogățirea percepției pe care grupul tău de influență o are asupra ta. De sigur, nu trebuie să te afli în postura în care să oferi fără nici un motiv astfel de accesorii pentru dormitor. Cu toate acestea, atunci când se pune problema oferirii unui cadou comun, o atenție colectivă sau o felicitare a colegilor de serviciu, un astfel de cadou va fi cu siguranță mai mult decât bine venit, va crea o impresie și o amintire ce poate lega noi prietenii.


Ce poți să propui pentru cadoul colegului/colegei care se mută la o nouă casă


Atunci când unul dintre colegii de serviciu sau membrii unui grup de persoane ce lucrează împreună de ceva timp, reușește să obțină o realizare precum un nou domiciliu, un act foarte solidar și cât se poate de decent este oferirea unui cadou de care celebrează noua etapă și o urare de bun augur.
 

Ce poți să propui pentru cadoul colegului care se mută la o nouă casă


Dacă consideri că persoana respectivă poate deveni un prieten sau măcar o cunoștință care să se plieze pe felul tău de a gândi și pe gusturile tale, atunci nu ezita să propui grupului un cadou ce crează acel fir de legătură între mințile ce gândesc la fel cu o cuvertură de lux: Silver Lining. O cuvertură pe cât de frumoasă pe atât de bine construită, din in sustenabil care prin nuanțele sale de ușor desaturate impresionează chiar și prin minimalism.

Ce poți să propui pentru cadoul colegei care se mută la o nouă casă

Vezi AICI prețul și detalii suplimentare


Idee de cadou de casă nouă pentru noii vecini

Pernă decorativă din cașmir și bumbac – Checkmate


Un gest foarte politicos și în același timp o mișcare inteligentă pentru a câștiga noi aliați reprezintă cadoul de bun venit în noua casă pentru familia sau persoanele ce tocmai s-au mutat în vecinătatea din care faci parte. Construirea de relații cu noile persoane poate fi un prilej extraordinar atât pentru tine ca locatar cât și pentru proaspeții vecini care au nevoie de noi persoane cu care să interacționeze.

Pernă decorativă din cașmir și bumbac – Checkmate


Fără a oferi ceva foarte grandios, te poți rezuma la o pernuță decorativă Checkmate din bumbac și cașmir pentru a inspira prietenie, voie bună și intenție de cooperare. La rândul lor, vecinii vor percepe acest gest ca fiind foarte frumos și tot odată de bun gust, ținând cont de natura cadoului.

Cuvertură din cașmir și bumbac – Checkmate

Găsește perna decorativă Checkmate AICI


Idei de cadou pentru noua locuință a unor persoane din cercul de prieteni

Pernă decorativă din in – Onyx


Nu în cele din urmă, un cadou de casă nouă de calitate, pentru un prieten din cadrul grupului este, cu siguranță, o formă mică de atenție și bucurie colectivă față de realizarea și fericirea pe care această persoane a reușit să o dobândească. În mod cert, ești conștient că printr-o asemenea situație ai trecut și tu sau încă visezi la ziua în care la rândul tău te vei numi proprietar. Tocmai de aceea, fără a fi nevoiți să apelați la un buget mai mare, un cadou simbolic decorativ, țesut din toate zâmbetele și urările de bine, poate să fie și în acest caz o pernă decorativă pentru dormitor.

Pernă decorativă din in – Silver Lining
Pernă decorativă din in – Onyx


Atât Silver Lining cât și Onyx stau la dispoziția voastră pentru a nu da greș în ceea ce privește gusturile și tipul de caracter al amicului vostru, tocmai de aceea, puteți opta pentru o textură elegantă din in regăsită în Onyx sau un aspect finuț, simplu și minimalist pe care îl poți observa la Silver Lining.
 

Pernă decorativă din in – Silver Lining

Le poți cumpăra pe ambele, precum și alte modele chiar de AICI


Deja credem că ai reușit să-ți formezi o părere și o preferință pentru ceea ce dorești să oferi cu prilejul unei noi locuințe. Din câte ai văzut, astfel de atenții sunt menite să aducă împreună cu practicitatea pentru care au fost concepute, sentimente, povești și multe multe gânduri bune. Suntem convinși că nici un alt cadou de casă nouă nu este mai potrivit și mai presus decât însăși emoțiile împachetate în produsele de la Radual Home, așa că, în drum spre surpriza pe care o vei face noilor proprietari, fii sigur că pe lângă un cadou, ai oferit și o parte din tine.


Review-uri

Momentan nu sunt comentarii.

Scrie un comentariu: